- GLUTENVRIJE DINERKAART -
Tussen 16.30 - 21.00 uur
- VOORGERECHTEN -
NACHOS | Overbakken met kaas | Guacamole | Sour creme | Chilisaus | Lente ui 7.5
BREEKBROOD | Kruidenspread & een spread van zongedroogde tomaten 7,-
CARPACCIO VAN RUND | Rucola | Olijven | Cherrytomaatjes | Parmezaanse kaas | Truffelmayo | Geserveerd met brood en boter 12,-
CARPACCIO VAN TONIJN | Zeekraal | Rode ui | Komkommer | Wasabi nootjes | Geserveerd met brood en boter 13,-
ITALIAANSE TOMATENSOEP| Huisgemaakt | Crème fraîche | Brood 6.50
SOEP VAN HET MOMENT | Vraag aan onze medewerkers - Dagprijs -
- MAALTIJDSALADE -
SALADE ASPERGE | BURRATA | Gegrilde asperges | Burrata | Serranoham | Zongedroogde tomaat | Brood | 17.5
SALADE VAL DIEU | Lauw warme Val Dieu kaas | Olijven | Walnoten | Tomaatjes | Brood 17,-
- HOOFDGERECHTEN -
BIEFSTUK | Van het Blue Blanc rund | Kruidenboter | Salade | Friet | 22,-
SPARERIBS | Huisgemaakte spareribs | Aioli | 1/2 maiskolf | Friet | 21,-
RUNDERBURGER | Huisgemaakte rundvleesburger | Bacon | Kaas | Augurk | Burgersaus | Friet 15,-
SATE | Ooster gemarineerde varkenshaas | Huisgemaakte pindasaus | Gado gado | Friet | 19,5
PASTA SCAMPI | Kreeftensaus | Cherrytomaatjes | Zeekraal | Parmezaanse kaas | Rucola | Penne 21,-
- DESSERTS -
PANNA COTTA | Panna cotta van aardbei en kers | Rood fruit | Bolletje yoghurt amarena ijs van de IJSBAAS uit Margraten 7.5
CREME BRULEE | Romige laag custard creme met een knapperig laagje gekaramellisserde suiker 7,-
IJSKOFFIE | 3.8 Toppings: Caramel | Witte choco | Melk choco | Kokos | Hazelnoot | + slagroom 4.5
GLUTENVRIJ GEBAKJE | 6,- Vraag naar onze wisselende smaken