- dinerkaart -
Tussen 17.00 - 21.00 uur
- VOORGERECHTEN -
NACHOS | Overbakken met kaas | Guacamole | Sour creme | Chilisaus | Lente ui 9,-
BREEKBROOD | Kruidenspread & een spread van zongedroogde tomaten 7,5
CARPACCIO V/H BLUE BLANC BELGE RUND UIT MARGRATEN | Dun gesneden ossenhaas van het Blue Blanc Belge rund | Rucola | Olijven | Cherrytomaatjes | Parmezaanse kaas | Truffelmayo | Geserveerd met brood en boter 13,-
WINTER COCKTAIL | VEGA | Avocadocreme | Gebakken paddestoelen | Brokkel geitenkaas | Kiemgroentjes | Avocado olie | Toast | 10.5
SWEET CHILI SCAMPI'S | Parelcouscous | Zoetzure komkommer | Sesamzaadjes 12.5
GEPEKELDE EENDENBORST | Eendenborstfilet van de Traeger bbq | Gerookte witlof | Camembert | Zwarte peper | 12,-
ITALIAANSE TOMATENSOEP| Huisgemaakt | Crème fraîche | Brood 6.50
GEGRATINEERDE UIENSOEP | Huisgemaakt | Normaal 7.5 | Klein 6,- | Extra overbakken met Roquefort + 1.5
SOEP VAN HET MOMENT | Vraag aan onze medewerkers - Dagprijs -
- MAALTIJDSALADE -
SALADE BIEFREEPJES | Oosters gemarineerde biefreepjes | Sesamdressing | Spaanse peper | Radijs | Brood 17.5
SALADE VAL DIEU | Lauw warme Val Dieu kaas | Olijven | Walnoten | Tomaatjes | Brood 17,-
- HOOFDGERECHTEN -
ENTRECÔTE | Romige pepersaus | Seizoensgroenten | Friet 23,-
TOURNEDOS | Bearnaisesaus | Seizoensgroenten | Friet 29.5
SPARERIBS | Huisgemaakte spareribs | Aioli | 1/2 maiskolf | Friet | 22,-
ZALMFILET | Zalmfilet met parmezaankorst | Seizoensgroenten | Friet | 22,-
BLACK ANGUS RUNDVLEESBURGER | 200 gram Black Angus rundvleesburger | Bacon | Kaas | Augurk | Burgersaus | Friet 15,-
PULLED PADDO BURGER | VEGAN | Gemarineerde oesterzwammen bereid op de Traeger bbq | Friet | Vegan mayo | 15,-
SATE VAN VARKENSHAAS | Spiesjes van oosters gemarineerde varkenshaas 250 gr. | Huisgemaakte pindasaus | Gado gado | Gebakken uitjes | Kroepoek | Friet | 19.5
TRUFFEL PASTA MET BOSPADDESTOELEN | Verse spaghetti | Gegrilde groene asperges | Spinazie | Rucola | Parmezaanse kaas | Truffelolie 18.5
- DESSERTS -
CHOCO DESSERT | Lopend chocotaartje | Bolletje chocolade ijs van De ijsbaas uit Margraten 8.5
CHEESECAKE | Huisgemaakte cheesecake 5,-
CREME BRULEE | Romige laag custard creme met een knapperig laagje gekaramellisserde suiker 7,-
KAASPLANKJE | Streekkazen | Rinse appelstroop | Brood van Koos 11.5